Szolgáltatóknak

Ezen a regisztrációs felületen a tartalomtulajdonosok tudnak csatlakozni. Az oldal használatához, jegyvásárlóként nem kell külön regisztrálni, azzal csak kényelmi funkciók érhetőek el.

Content Provider, azaz tartalomtulajdonos (videó tulajdonosa) lehet bármilyen jogi személy: intézmény, cég, alapítvány stb, amely saját jogtiszta tartalommal rendelkezik.

Ha Ön tartalomtulajdonos, csupán néhány egyszerű lépést kell megtennie ahhoz, hogy akár valós időben (live, replay), vagy fájlból (VOD) műsort készítsen és ezzel bevételt szerezzen és olyan közönséget is megszólíthasson, akiket nem tudnak helyhez kötött eseményen részt venni. Ebben segít a  Digitfilm streaming rendszere, a Digitfilm Teleport szolgáltatás.

A Digitfilm Teleport Ticketing rendszere úgy épül fel, hogy minden sikeres tranzakció után vonjuk le a rendszer üzemeltetéséhez szükséges összeget, így a Content Provider(tartalomtulajdonos) bármennyi jegyet is ad el, nem kell attól tartania, hogy előre nem látható összegek merülnének fel. Így érhető el, hogy plusz költségek nélkül, akár már 1 nézővel is indítható esemény. 

Mivel a Fizetési szolgáltatás is biztosítjuk, nem kell semmilyen külön szerződés banki szolgáltatókkal, elfogadjuk az összes magyarországi érvényes bankkártyát, és a PayPal-t is. Áraink a banki költségeket is tartalmazzák.

Számunkra fontos, hogy olyan biztonságot nyújtsunk, mint a word-wide szolgáltatók, így a tartalomvédelem (DRM) alapból a szolgáltatás része.

Másolásvédelem (DRM)

A DRM, azaz a Digital Rights Management a tartalomtulajdonosok számára nyújt biztonságot, hogy tartalmaik nem letölthető formában kerülnek a felhasználók eszközeire. Többféle DRM szolgáltatót alkalmazunk, hogy a lehető legszélesebb eszközparkot támogassuk.