Szolgáltatóknak

Hiszünk a streaming erejében!

A jövőre készülünk!

Egyesítjük a streaming adta lehetőségeket és a helyhez kötött előadásokat! Tartalomvédelem (DRM) mellett kínálunk minőségbiztosított (CDN) jegyértékesítéssel egybekötött szolgáltatói platformot. Önnek. Bármilyen tartalomra. Tisztán értékesítés alapon kínálunk olyan megoldást, melyben a tartalomszolgáltató és a néző egy felületen találkozik.

Ezen a regisztrációs felületen a tartalomtulajdonosok tudnak csatlakozni. Az oldal használatához, jegyvásárlóként nem kell külön regisztrálni, azzal csak kényelmi funkciók érhetőek el.

Content Provider, azaz tartalomtulajdonos (videó tulajdonosa) lehet bármilyen jogi személy: intézmény, cég, alapítvány stb, amely saját jogtiszta tartalommal rendelkezik.

Ha Ön tartalomtulajdonos, csupán néhány egyszerű lépést kell megtennie ahhoz, hogy akár valós időben (live, replay), vagy fájlból (VOD) műsort készítsen és ezzel bevételt szerezzen és olyan közönséget is megszólíthasson, akiket nem tudnak helyhez kötött eseményen részt venni. Ebben segít a  Digitfilm streaming rendszere, a Digitfilm Teleport szolgáltatás.

Próbálja ki mielőtt belevágna!

Akár élő adásról, akár VOD-ról van szó, mindkettőt nézze meg működés közben. Csatlakozzon a Digitfilm elő adásához, ami a nap 24 órájában TV csatornaként működik, vagy próbálja ki a visszajátszható műsorszámok bemutató oldalát. Itt már tesztelheti a tartalomvédelem megoldásunkat is.

Zero CAPEX

A szolgáltatásnak nincs havidíja, sem egyéb költsége. Bárki elindíthatja a bevétel alapú szolgáltatását már akár egy vásárlóval / nézővel. Nem kell semmilyen kötöttségben gondolkodni, a videók bármikor feltölthetőek és bármikor megszűntethetőek. Csak a Tartalomtulajdonoson múlik, hogy mikor indítja a szolgáltatást és mikor kezdi el a tisztán bevétel alapú működést.

A Digitfilm az előállításban is segít. OPEX költségként olyan szolgáltatást is nyújtunk ami a felvételtől a kész termék megvágásáig nyújt támogatást a tartalomtulajdonosoknak.

A Digitfilm Teleport Ticketing rendszere úgy épül fel, hogy minden sikeres tranzakció után vonjuk le a rendszer üzemeltetéséhez szükséges összeget, így a Content Provider(tartalomtulajdonos) bármennyi jegyet is ad el, nem kell attól tartania, hogy előre nem látható összegek merülnének fel. Így érhető el, hogy plusz költségek nélkül, akár már 1 nézővel is indítható esemény. 

Mivel a Fizetési szolgáltatás is biztosítjuk, nem kell semmilyen külön szerződés banki szolgáltatókkal, elfogadjuk az összes magyarországi érvényes bankkártyát, és a PayPal-t is. Áraink a banki költségeket is tartalmazzák.

Másolásvédelem (DRM)

Számunkra fontos, hogy olyan biztonságot nyújtsunk, mint a word-wide szolgáltatók, így a tartalomvédelem (DRM) alapból a szolgáltatás része.

A DRM, azaz a Digital Rights Management a tartalomtulajdonosok számára nyújt biztonságot, hogy tartalmaik nem letölthető formában kerülnek a felhasználók eszközeire. Többféle DRM szolgáltatót alkalmazunk, hogy a lehető legszélesebb eszközparkot támogassuk. Ebben a szolgáltatásban a BuyDRM a partnerünk, akik a FairPlay, Widevine, Playready megoldásokat szolgáltatják.

Minőségbiztosítás (CDN)

Hogyan is működik a CDN?

Fontos, hogy ne csorbuljon a felhasználói élmény. A Digitfilm Teleport olyan CDN szolgáltatást ad alapból a kijátszáshoz, mely garantálja, hogy nem lesz felhasználó, akihez nem jutna el a tartalom. A Content Delivery Network szolgáltatás lényege, hogy amit a Digitfilm maga, önerőből nem tud kiszolgálni, azt a CDN támogatással kiterjesztett minőségbiztosítást tud adni. A Digitfilm párhuzamosan mindössze 1.000 felhasználót képes garantáltan párhuzamosan kiszolgálni, de a CDN alkalmazással együtt már ez 10.000 + érhető el. Nincs olyan esemény, amelyről a felhasználó erőforrás hiányában lemaradna.

Széles eszköztámogatás

Célunk, hogy minden olyan készüléken elérhetőek legyünk, mely megfelel a tartalomvédelmi beállításoknak. Olyan lejátszót alkalmazunk, amivel a lehető legjobb minőségben tudjuk biztosítani a tartalmakat. Bővebben a JWPlayer tulajdonságairól.

Élő ügyfélszolgálat

A weboldalon elérhető LiveChat szolgáltatás mögött élő ember van, nem egy chat-robot. Így ügyfelei releváns választ kapnak, ha elakadnak, vagy ha technikai problémába ütköznek. Jegyvisszaváltás, műsor utáni érdeklődés, vagy csak egyszerű ajánló kérése, az ügyfélszolgálat 10-22 óra között üzemel minden nap. Nincs olyan kérdés, amiben kollégáink ne tudnának releváns válasszal szolgálni. Előre elkészített sablonválaszok mellett, az egyedi problémák kezelése nem chatRobot-os beszélgetéssel.

Branding, embedding

Egyedi beágyazási és arculati beágyazások, előre definiált automatikusan induló videókkal. Így a post-sales megoldással nem kell a nézőktől jegyet kérni, hanem bármilyen kapcsolt szolgáltatás mellé kínálhatja streaming megoldását. Adjon el bármilyen eseményre egy jegyet, és kapcsolja össze az online térrel, olyan embedded kulccsal, amivel bármikor bárki nyithatja a videót.

<iframe src="https://player.digitfilm.net/?p=testprovider" width="720" height="410" scrolling="no" frameborder="0" allow="encrypted-media; autoplay; fullscreen"></iframe>

Lineáris csatorna támogatás

Nem csak az esemény alapú live-stream szolgáltatást támogatjuk, hanem a 24/7 alatt működő lineáris csatornákat is. TV applikációnk segítségével egyedi TV csatornák építhetőek ki, kliens oldali havi előfizetés mellett. A nézők maguk válogatják össze a csatornákat, melyekre feliratkoztak.

Felvétel készítése, kész termék előállítása

Amennyiben szüksége van a műsorszám előállításához segítségre, állunk rendelkezésre a többkamerás élő közvetítésektől egészen a vágási feladatok ellátásáig professzionális eszközökkel és csapattal állunk rendelkezésre.

Legyen szó sporteseményről, konferenciáról, színházi közvetítésről, oktatási tartalmakról biztosítjuk azt a stábot, amelyik a legnagyobb kompetenciával rendelkezik az eseménnyel kapcsolatban.

Egy felvétel költségét mindig a stábtagok száma határozza meg, át kell gondolni, hogy kell e külön a világításhoz, hangtechnikához szakember, vagy magunk akarjuk megoldani.