Élet&Stílus magazin – Dr. Merkely Béla

890 Ft

Interjúsorozatunk, négyszemközt rovatunk újabb vendége Dr. Merkely Béla professzor, aki betekintést enged a magánéletébe.

Dr. Merkely Béla Széchenyi-díjas orvos, kardiológus, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, mindemellett híres és elismert orvoscsalád tagja, aki a koronavírus elleni védekezésben is jelentős szerepet vállal. Az ismert orvos most megosztotta az Élet&Stílus magazinnal, exkluzív interjú formájában hogyan lett az, aki, és hogyan éli a mindennapjait.

„…és akkor elszaladtam anyámtól és bebújtam egy szekrénybe”

„Valószínűleg a leghosszabb időt töltöm a klinikán az orvosok között.”

„A legnehezebb műtéteket is én szoktam bevállalni.”

Meghitt, exkluzív, ötcsillagos környezetben, prémium minőségű 4K felbontásban élvezhetik a beszélgetéseket, amelyek vezető interjúk formájában, negyedéves periodikájú Élet&Stíilus magazinunkban is megtalálhatóak, olvashatóak.'
Lejátszáshoz jelentkezzen be!

Az Élet&Stílus magazin korosztálytól függetlenül szól az élet szeretni való dolgai iránt érdeklődőkhöz; mindazokhoz, akik stílusosan akarnak élni, és akiktől nem idegen semmi, ami emberi, művelődés és érték. Exkluzív interjúkban szólaltatjuk meg mai társadalmunk, közéletünk érdemeket szerzett, ismert és érdekes személyiségeit. Kitüntetett célcsoportunknak tekintjük a társadalom azon részét, amely életstílusából következően igényt tart egy színvonalas, információkban gazdag és mindemellett szórakoztató, reprezentatív periodikára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Élet&Stílus magazin – Dr. Merkely Béla” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük