Akció!

Élet&Stílus magazin – Rubint Réka

890 Ft 445 Ft

Új interjúsorozatunk, négyszemközt rovatunk első vendége Rubint Réka, aki őszintén beszél a családról, az anyaságról, a sikerekről, a nehézségekről és a szeretetről.'
Lejátszáshoz jelentkezzen be!

Az Élet&Stílus magazin korosztálytól függetlenül szól az élet szeretni való dolgai iránt érdeklődőkhöz; mindazokhoz, akik stílusosan akarnak élni, és akiktől nem idegen semmi, ami emberi, művelődés és érték. Exkluzív interjúkban szólaltatjuk meg mai társadalmunk, közéletünk érdemeket szerzett, ismert és érdekes személyiségeit. Kitüntetett célcsoportunknak tekintjük a társadalom azon részét, amely életstílusából következően igényt tart egy színvonalas, információkban gazdag és mindemellett szórakoztató, reprezentatív periodikára.

Élet&Stílus magazin – Rubint Réka termékről 6 értékelés

 1. szaka.jozsef

  Nietzsche azt mondta, hogy az ember legyen saját magával elégedett… Ismét bekövetkezett ez a pillanat 🙂 Élet&Stílus magazinom, új videó szolgáltatását létrehozva, érdekfeszító, minőségi beszélgetést sikerült létrehozni Rékával, amelyet mindenkinek csak ajánlani tudok!

 2. Gyarfas Aniko (megerősített tulajdonos)

  Fantasztikus, érdekfeszítő interjú! Végre egy olyan felvétel, amely megmutatta Rubint Réka igai arcát. Ő egy szerethető nő, egy igazi példakép! Gratulálunk a magazin szerkesztőjének, hogy ezt a felvételt elkészítették. Még sok ilyen filmet szeretnénk látni!

 3. Lőrincz Gabriella (megerősített tulajdonos)

  Kellemes, tanulságos, őszinte szorakoztató interjú. Gratulálok! Megtekintésre ajánlom mindenkinek.

 4. Kovács Cintia

  Remek interjú! Ritka az ilyen minőségi tartalom manapság.

 5. Gellért András

  Csodálom, ha valakinek ennyi energiája van, képes optimistán látni a világot, és ahhoz is van/volt kitartása, hogy felépítsen valamit. Rubint Réka elszántan és okosan márkát épített, ehhez pedig a leghitelesebb személyt alkalmazta: saját magát. Rubint Réka rokonszenves ezen a profin elkészített felvételen, de nyilván, a magánéletében is éppen ilyen közvetlen és emberi.

 6. Polgáriné Bandics Tünde (megerősített tulajdonos)

  Remek interjú, szuper rendezés. Kellemesen csalódtunk Rékában, nagyon szimpatikus arcát mutatta meg az interjúban. Gratulálunk, ajánljuk mindenkinek!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük