Élet&Stílus magazin – Zsédenyi Adrienn

890 Ft

Interjúsorozatunk, négyszemközt rovatunk újabb vendége Zsédenyi Adrienn énekesnő.

Finom és nőies stílusa, energikus és vidám kisugárzása, varázslatos énekhangja egyedülállóvá teszi Zsédát a magyar zenei életben. Az elmúlt időszakban az új lemezén dolgozott, ami nemrég jelent meg. Ennek apropóján beszélgettünk vele a zenéről, a magánéletéről, az anyaságáról és a terveiről.

„Színésznő akartam lenni!”

„Nagyon bennem volt ez a mindenhogy megmutatni magam.”

„Ahol énekeltem az egy rögtönítélő bíróság volt.”

Meghitt, exkluzív, ötcsillagos környezetben, prémium minőségű 4K felbontásban élvezhetik a beszélgetéseket, amelyek vezető interjúk formájában, negyedéves periodikájú Élet&Stíilus magazinunkban is megtalálhatóak, olvashatóak.'
Lejátszáshoz jelentkezzen be!

Az Élet&Stílus magazin korosztálytól függetlenül szól az élet szeretni való dolgai iránt érdeklődőkhöz; mindazokhoz, akik stílusosan akarnak élni, és akiktől nem idegen semmi, ami emberi, művelődés és érték. Exkluzív interjúkban szólaltatjuk meg mai társadalmunk, közéletünk érdemeket szerzett, ismert és érdekes személyiségeit. Kitüntetett célcsoportunknak tekintjük a társadalom azon részét, amely életstílusából következően igényt tart egy színvonalas, információkban gazdag és mindemellett szórakoztató, reprezentatív periodikára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Élet&Stílus magazin – Zsédenyi Adrienn” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük