Vitaflex – Hercules Olympia

1.490 Ft

2021. május 22. 10:00-tól 20:00-ig

Kövesse élőben otthonából a Herkules Olympiát és a FitModell Anyuka Versenyt. A jegyvásárlás majd az élő közvetítés is ezen a https://digitfilm.net/event/vitaflex-gp_2021majus22 linken érhető el.

Mi fog történni ha rányomok a jegyvásárlás linkre?

A linkre kattintva jegyvásárlás menüben lehet megvásárolni az online közvetítés jogát és a verseny napján ugyanezen a linken, május 22-én 10:00-tól lehet a lejátszás gombbal az ÉLŐ közvetítést elindítani és megtekinteni.

Jegyvásárlás után, a “jegyvásárlás” gomb helyett “lejátszás” felirat lesz látható, és a verseny napján ÉLŐBEN, felvételről nézhető lesz a Vitaflex-Hercules Olympia rendezvény.

Aki szeretné a helyszínen a versenyt megnézni, arra is van lehetőség, de sajnos a jogszabályok szerint csak védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges.

Mindenkit szeretettel várunk!'
Lejátszáshoz jelentkezzen be!

A Hercules Olympia verseny Angliából indult és az elnevezés Scott Horton, a WABBA korábbi elképzelését tükrözte. Angliában a verseny hamar népszerű lett és a WABBA világszövetség a különböző tagországok szövetségeinek nyomására úgy döntött, hogy több országban is megrendezi a Hercules Olympiát. Így többek között megrendezésre került Anglia után Olaszországban, Portugáliában, Mexikóban is. Idén tavasszal másodjára kerül megrendezésre a Hercules Olympia nemzetközi testépítő és fitnesz verseny Magyarországon, ami egyben kvalifikációja lesz a Magyarországon ősszel megrendezésre kerülő WABBA világbajnokságnak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a verseny kiegészül a FitModell Anyuka versenykategóriával. Ebben a kategóriában minden olyan Édesanya versenyezhet, aki a színpadon is szeretné megmutatni, hogy család, gyerekek mellett is lehet fitten, sportosan élni.

Bővebben a versenyről: https://www.vitaflex.hu/vitaflexgp-tavasz

Időpont: 2021. május 22.
Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Angyalföldi Sportközpont, Rozsnyay utca 4.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitaflex – Hercules Olympia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük