Lejátszó

Itt – és a műsor adatlapján is – meg tudja adni a belépéshez szükséges kódot, amit levélben kapott a vásárlást követően. Ezzel a meghatározott időablakban az élő adáshoz tud kapcsolódni, vagy a visszajátszható műsorokat tudja elindítani.

Az élő esemény előtt 15 perccel már bekapcsolódhat az előadásba, egy visszaszámláló mutatja majd, hogy mennyi idő van hátra a kezdésig, illetve a későn csatlakozók az élő adás befejezése után befejezhetik a kijátszást.

Visszajátszható tartalom esetében az elindításra a vásárlást követően 168 óra áll, a kód beírását – ezzel a kijátszás megkezdését – követően 48 óra áll rendelkezésre, hogy befejezze a vásárolt műsort.

A Digitfilm Teleport oldalon fontosnak tartjuk a biztonságot, így minden műsor tartalmaz DRM (tartalomvédelem) megoldást. Bizonyos eszközök, szoftverek nem elég biztonságosak ahhoz, hogy a kijátszást engedjük. Ugyan azt a tartalomvédelmet alkalmazzuk mint a world-wide streaming szolgáltatók.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kijátszás nem indul, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsünk a hiba elhárításában.